A vitalnet.hu cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál.

Szállítási információk

Házhozszállítási információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futár háromszori kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét a megrendelőre terheljük!


 

Házhoz szállítás díjszabása

Utánvétes szállítás esetében: Olyan Vitalnet Shopban leadott megrendelések teljesítésekor, ahol házhoz szállítást kér a Vásárló, 20.000 Ft rendelési összeg felett a szállítás térítés mentes.
20.000 Ft rendelési összeg alatt 1600 Ft/cím szállítási költséget számítunk fel utánvételes rendelés esetén a Vásárló részére.
Banki átutalás esetében: 20.000 Ft rendelési összeg alatt a banki átutalással előre kifizetett vásárlás esetén a szállítási költség 1400 Forint. A szállítási költség magyarországi szállítási cím esetén érvényes.
A vízlágyítók, vastalanító berendezések speciális szállítást igényelnek, ezért azok szállítási díja külön megállapodás tárgyát képezik.
Személyes áruátvételnél:
Személyes áruátvételnél nem számítunk fel semmilyen költséget a Vásárló részére.

A GLS szállítással kapcsolatos lehetőségei:

A szállítás költsége magában tartalmazza a telefonos értesítést amely az első kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a cégünk által megadott telefonszámon felhívja a címzettet. Tájékoztatja a várható érkezéséről, és a
csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (utánvét, átvételre jogosult személy stb.), hogy a címzett felkészülhessen a csomag fogadására. 

Ezen az opción kívül a következő értesítési, szállítási formák vehetők igénybe felár ellenében:

  1. Rugalmas kézbesítés - SMS kiegészítés: Az e-mailes értesítésen felül a kiegészítő szolgáltatás segítségével SMS-ben is értesítjük a címzetteket. Ez az opció a szállítási költségen felüli plusz 100 forintért vehető igénybe.
  2. Előértesítés: A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét
    egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát. Ez az opció a szállítási költségen felüli plusz 50 forintért vehető igénybe.

Az esetlegesen kiválasztott plusz szolgáltatás nevét kérjük a rendelésnél a megjegyzés menüpontba írja le.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Kérjük, a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Az oldal tetejére