A vitalnet.hu cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Elfogadom
Termékek Menü

Aquafilter 10" baktérium és UV elleni védelemmel ellátot szűrőház készlet

Ár:
4.170 Ft (3.283 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: FHPR34-3_R-AB
Cikkszám: FHPR34-3_R-AB
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Aquafilter Inc.
Aquafilter FHPR34-3_R-AB baktérium és UV elleni védelemmel ellátott 10″ szűrőház készlet 3/4" bekötéssel
Bemenet/kimenet mérete: 3/4 coll

Leírás és Paraméterek

Aquafilter FHPR34-3_R-AB baktérium és UV elleni védelemmel ellátott 10″ szűrőház készlet 3/4" bekötéssel

FHPR34-3_R-AB

Baktériumok és UV elleni védelemmel ellátott, 10”-es, három részből álló szűrőházak hideg víz esetén alkalmazható BACinix™ nanosilver technológiával.

A „kettő az egyben”, baktériumok és ultraibolya fény elleni védelemmel ellátott AQUAFILTER FHPR34-3_R-AB a 10”-es, három részből álló szűrőház azt a sokoldalúságot kínálja, hogy a fogyasztók összes, a vízszűréssel szemben támasztott igényének megfelel. Az FHPR34-3_R-AB a kereskedelmi forgalomban kapható berendezésekhez, a hideg víz szűrésére tervezték. Az FHPR34-3_R-AB szűrőházak kompatibilisek a piacon széles körben hozzáférhető 2 1/2″ x 10” típusú szűrőbetétekkel. Ez a szűrőház a nagy hatásfokának köszönhetően lakossági és ipari célra is használható. A szűrőház a következő elemekből áll: egy zöld színű alj, gyűrű és fej sárgaréz 1/2”-es, 3/4”-es és 1”-os bemeneti/kimeneti csatlakozással. A fej nyomáskiegyenlítő szeleppel felszerelt (a szűrőbetét cseréje során összegyűlt légnyomás kiegyenlítése céljából). A három részből álló ház a maximálisan szivárgásmentes működést biztosítja és megkönnyíti a szűrőbetét cseréjét. Az FHPRx-3_R-AB sorozat szűrőházai önmagukban is beszerelhetőek vagy folytatólagosan csatlakoztathatók egymáshoz. Ezeknek a szűrőházaknak egy másik előnye is van.  A bakteriosztatikus anyag felhasználásának köszönhetően bakteriosztatikus tulajdonságokkal is rendelkeznek. Az ezüst nanorészecskéin alapuló hatóanyag a gyártási folyamat során került hozzáadásra. Az anyagot egyenletesen eloszlatták az egész szűrőházon, így az meggátolja a kórokozók elszaporodását. A bakteriosztatikus szűrőbetétekkel történő együttes használat esetén az AQUAFILTER FHPR34-3_R-AB a leghatékonyabb védelmet nyújtja a kórokozó mikroorganizmusok és az általuk okozott betegségek ellen. Egy további UV-stabilizátor került hozzáadásra, így a szűrőházak védetté váltak az UV-sugárzással szemben (közvetlen napfény).

Az AQUAFILTER FHPR34-3_R-AB szűrőház tulajdonágai:

– magas minőség
– nagy teljesítményű alkotóelemek felhasználásával az Európai Unió területén gyártva
– az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet, valamint az Egyesült Államok Szövetségi Törvénykönyvének 21. címében lévő előírásoknak megfelel
– BACINIX™ nanosilver technológia, amely antibakteriális védelmet biztosít
– UV-sugárzással szembeni ellenálló képesség
– versenyképes ár
– a gyárban elvégzett teszteken megfelelt
– otthoni és ipari használat
– három részből álló szerkezet (ideális csatlakoztatási stabilitás)
– a vezetékes víznek a házba való belépésénél történő („point-of-entry” POE típusú) szűrésre alkalmas
– karbantartást nem igényel – pénzt, időt és fáradságot kímél meg
– a hideg víz hálózathoz könnyen csatlakoztatható
– telepítése egyszerű, nem igényel elektromosságot vagy lefolyóhoz történő csatlakoztatást
– teljes átáramlású 1/2”-es, 3/4”-es vagy 1”-os bekötési mérettel gyártott

Alkalmazási területek:
– otthoni és ipari használatra történő beszerelés
– szűrő és előszűrő rendszerek
– élelmiszeripar
– ipari laboratóriumok
– és egyéb alkalmazási területek

Az ezüst kolloid (nanosilver) egy ismert bakteriosztatikus anyag. Ahogy a víz a szűrési folyamat különböző szakaszaiba lép, a 15-20 ppb-vel (az egész rész milliárdod része) egyenértékű ezüst kolloid maradványai kerülnek bele. Az ezüst kolloid ezen elenyésző mennyisége átadja a bakteriosztatikus anyagot és a szűrőrendszeren belüli mikroorganizmusok elszaporodását meggátolja, amely pedig megnöveli a berendezés élettartamát és megvédi azt a későbbi szennyeződésektől is. Az ezüst kolloid rendkívül hatékony, mivel a kórokozókat egyidejűleg többféleképpen is megtámadja:
1. Az ezüst kolloid megtámadja a baktériumok sejtfalát, amely aminosavakból épül fel. Az ezüst nanorészecskéi megváltoztatják a szerkezetüket (diszulfid-hidat építenek az aminosavak közé). Ez pedig megszakítja az úgynevezett légzési láncot. A baktériumok elveszítik a gázállapotú anyag cseréjére (légzés) irányuló képességüket, amely a halálukhoz vezet.
2. Az ezüst kolloid képes behatolni a sejtfalba a baktériumsejt azonnali halálát okozva ezzel.
3. Az ezüst kolloid behatol a baktériumba és kötést hoz létre annak DNS-ével. Ez megakadályozza a DNS kétfelé szakadását, és így lehetetlenné teszi a DNS-replikációt.
4. Miután az ezüst kolloid bejutott a sejt belsejébe, kötéseket alakít ki különféle enzimekkel. Az anyagcserefolyamatok megszakítása megakadályozza a sejt növekedését.

A készlet tartalma:
-1db antibakteriális szűrőház
- 1 db antibakteriális szűrőház tartó konzol
- 1 db antibakteriális szűrőbetét központosító
-1 db szűrőház kulcs

Cikkszám FHPR34-3_R-AB
Szűrőház anyaga PET antibakteriális és UV álló anyaggal
Szűrőfej anyaga PP antibakteriális és UV álló anyaggal
Csatlakozás 3/4" réz
Légtelenítő szelep réz
O-gyűrű NBR
Üzemi nyomás 6 bar
Minimális hőmérséklet 2°C
Maximális hőmérséklet 45 °C
Méretek konzollal 300 x 120 x 360mm
Méretek konzol nélkül 300 x 105 mm
Tömítés cikkszáma OR-N-890x30

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!