A vitalnet.hu cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Elfogadom
Termékek Menü

Zuhanyszűrők

Rendezés:
Az Aquafilter FHSH-5-C zuhanyszűrő eltávolítja vízből a klórt, klórszármazékokat, nehézfémeket. Megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését.
Raktáron
4.390 Ft
Az Aquafilter FHSH-5-C és FHSH-6-C zuhanyszűrő betétje,  A csomag 2 db szűrőbetétet tartalmaz.
Rendelhető
1.750 Ft
FHSH-4 zuhanyszűrő KDF betéttel, a klórmentes fürdésért. A zuhanyszűrő eltávolítja vízből a klórt, klórszármazékokat, nehézfémet.
Raktáron
3.790 Ft
FHSH-4-CR króm színű zuhanyszűrő KDF betéttel, a klórmentes fürdésért. A zuhanyszűrő eltávolítja vízből a klórt, klórszármazékokat, nehézfémet. 
Megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését.
Raktáron
3.790 Ft
FCSH-4 zuhanyszűrő szűrőbetét, az FHSH-4 és FHSH-4-CR zuhanyszűrő betétje. A szűrőbetét eltávolítja vízből a klórt, klórszármazékokat, nehézfémeket. Megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését.
Raktáron
1.990 Ft
Hyundai KDF zuhanyszűrő, otthoni vízszűrő rendszer a fürdőszobájában. Víz, egészség, valamint a bőr ápolása KDF  zuhanyszűrő által.
Raktáron
3.990 Ft