A vitalnet.hu cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Elfogadom
Termékek Menü

Ásványi anyagot megtartó víztisztítók

Rendezés:
Aquafilter FHPRCL34-B-TWIN 10″ , kétfokozatú, in-line rendszerben, az NSF és WRAS által hitelesített alkatrészek felhasználásával készült víztisztító.
Raktáron
8.200 Ft
Aquafilter FP2-W-K1 ásványi anyagot megtartó víztisztító. A víztisztító két szűrőházzal, üledékszűrővel, aktívszén betéttel és szerelőanyagokkal kerül szállításra.
Raktáron
9.990 Ft

Aquafilter FP3-2 mosogató alá szerelhető víztisztító 5 és 20 mikronos előszűrővel, szén szűrőbetéttel.

Rendelhető
14.370 Ft

Aquafilter FP3-K1 pult alatti víztisztító készülék, amely megőrzi a víz természetes összetevőit, az ásványi anyagokat, nyomelemeket.

Rendelhető
16.000 Ft

Aquafilter FP3-HJ-K1N Mosogató alá szerelhető víztisztító hármas szűréssel és szálas ultraszűréssel.

A készülék házhoz szállítása ingyenes!

Rendelhető
20.400 Ft

7 lépcsős víztisztító és kondicionáló készülék kapilláris ultraszűrővel.  Made in EU!

A készülék házhoz szállítása ingyenes!

Szállítás alatt
25.900 Ft

EXCITO-CL – 5 lépcsős “See True” (átlátszó szűrőpatronos) innovatív víztisztító rendszer, amely a nano-silver technológiát használja fel,  átlátszó szűrőbetétekkel. Lúgosít, ORP (oxidációs-redukciós potenciál) csökkentő és antibakteriális hatású víztisztító.

A készülék házhoz szállítása térítésmentes!

Rendelhető
27.900 Ft

Excito-Wave Aquafilter gyors csavaros (Quick Twist) ultraszűrővel szerelt vízszűrő rendszer, ami jelenleg az egyik legkorszerűbb vízszűrő megoldásokat kínálja a tisztított víz előállításához. A szűrőbetétek cseréje szinte gyerekjáték, ne költsön vagyonokat a karbantartásra, Ön is elvégezheti percek alatt! Az ásványi anyagokat, nyomelemeket nem szűri ki a vízből. Készült az EU-ban!

A készülék házhoz szállítása ingyenes!

Raktáron
28.400 Ft