A vitalnet.hu cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Elfogadom
Termékek Menü

Csaptelepek, átváltó csapok

Rendezés:
Fém átváltó csap az FHCTF asztali víztisztítóhoz 1/4″ csatlakozással. Közcsavar közbeiktatásával külső és belső menetes kifolyó csőre is szerelhető. A közcsavar része az átváltó csapnak.
Raktáron
1.660 Ft
Konyhapultra szerelhető egy karos kerámia betétes csaptelep készlet.  Kompatibilis a legtöbb konyhapult alá szerelhető víztisztítóval és RO berendezéssel.
Rendelhető
4.100 Ft
Konyhapultra szerelhető, kétkaros krómozott csaptelep készlet, kerámia betéttel. Kompatibilis a legtöbb konyhapult alá szerelhető víztisztítóval és RO berendezéssel. 
Raktáron
4.800 Ft
FXFCH-17 Konyhapultra szerelhető egykaros új stílusú csaptelep készlet.
Rendelhető
5.400 Ft
FXFCH-16 Konyhapultra szerelhető két karos kerámia betétes csaptelep készlet.  Kompatibilis a legtöbb konyhapult alá szerelhető víztisztítóval és RO berendezéssel. A készlet tartalmazza a csatlakozó adaptereket, alátéteket valamint az o-gyűrűket is.
Raktáron
6.500 Ft
FXFCH13-3-M_K három utas kerámia betétes csaptelep hideg, meleg és szűrt víz szolgáltatással.  A csaptelep tartalmazza a csatlakozó adaptereket, “O” gyűrűket a szivárgás mentes telepítéshez.
Raktáron
51.500 Ft

FXFCH13-4-M_K négy utas, matt szálcsiszolt kerámia csaptelep hideg, meleg és szűrt víz szolgáltatással.

 

Rendelhető
55.360 Ft
FXFCH14-4-M_K négy utas, matt szálcsiszolt kerámia csaptelep hideg, meleg és szűrt víz szolgáltatással. 
Rendelhető
53.200 Ft