A vitalnet.hu cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Elfogadom
Termékek Menü

Szén szűrőbetétek

Aktív szénnel, kókusz héjjal és szén gyantával töltött szűrőbetétek Aktív szénnel, kókusz héjjal és szén gyantával töltött szűrőbetétek
FCCBHD szűrőbetét aktív szénnel, kókusz héjjal és szén gyantával töltött szűrőbetét, amely eltávolítja a szabad klór 99%-át, bizonyos peszticidek 85%-át, az oldószereket, aromás szénhidrogéneket fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
Granulált aktív szén szűrőbetétek Granulált aktív szén szűrőbetétek
Az FCCB szűrőbetét sorozat kókusz héj és bitumenes aktív szén gyanta keverékéből álló töltete javítja a víz ízét , illatát, eltávolítja a szabad klórt.
In-Line szén szűrőbetétek In-Line szén szűrőbetétek
In-Line szén patronok RO készülékekhez, mosogató alatti víztisztítókhoz, jégkészítő készülékhez, vízhűtőhöz, hűtőszekrényekhez, kávéfőzőkhöz és egyéb szűrési alkalmazásokhoz.
Kombinált KDF szűrőbetétek Kombinált KDF szűrőbetétek
Az FCCBKDF sorozatú szűrőbetétek kókusz héj aktív szénnel, KDF betéttel és polipropilén réteggel ellátott szűrőbetétek.
Aktív szén szűrőbetétek Aktív szén szűrőbetétek
A szűrőbetétek kibővített szűrési felülete mintegy 25 %-al nagyobb, mint a más hasonló típusú szűrőbetéteké. Javítja a víz ízét és szagát, eltávolítja a szabad klór 99 %-át, a az egyes növényvédő szerek, oldószerek, aromás szénhidrogének, fenol, benzin és egyéb szerves vegyületek 85 %-át
Háromlépcsős KDF szűrőbetétek Háromlépcsős KDF szűrőbetétek
FCCBKDF2 és FCCBKDF210BB sorozat UDF típusú, három rétegű szűrőbetét. A szűrőbetétben KDF betét, vízlágyító réteg és kókusz héj aktív szén réteg található.
Silver aktív szén szűrőbetétek Silver aktív szén szűrőbetétek
Új szén tömb szűrőbetét, a “Silver sorozat” a legújabb technológiával készüt. A lehető legjobb minőség és eredményesség az új szén szűrőbetétben!
Rendezés:
FCCBL-CT hálós szén szűrőbetét az EKOFP4 és EKOFP4-PLUS készülékekhez
Raktáron
850 Ft