A vitalnet.hu cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Elfogadom
Termékek Menü

Magyarország

Rendezés:

RX-8-HH vízlágyító. Háztartási kabinetes vízlágyító by-pass szeleppel, biztonsági túlfolyószeleppel.

Rendelhető
115.900 Ft
Az RX-E-13 EKO-SOFT az egyik leggazdaságosabb vízlágyító. A regenerálásra felhasznált só és víz mennyisége – a regenerálás módjának következményeként –  nagyon  takarékos, így ez a típusú vízlágyító hosszú távon jelentős víz és sótabletta megtakarítást eredményez. 
Rendelhető
133.790 Ft

RX-5-HH - kávéfőzők, kisberendezés védelmére kifejlesztett kabinetes vízlágyító, biztonsági túlfolyószeleppel és by-passzal szerelt.

Rendelhető
103.700 Ft
RX-13-HH vízlágyító. Háztartási kabinetes vízlágyító by-pass szeleppel, biztonsági túlfolyószeleppel.
Rendelhető
128.990 Ft
Az RX-E-18 EKO-SOFT az egyik leggazdaságosabb vízlágyító. A regenerálásra felhasznált só és víz mennyisége – a regenerálás módjának következményeként –  nagyon  takarékos, így ez a típusú vízlágyító hosszú távon jelentős víz és sótabletta megtakarítást eredményez. 
Rendelhető
148.700 Ft
Az RX-E-25 EKO-SOFT az egyik leggazdaságosabb vízlágyító. A regenerálásra felhasznált só és víz mennyisége – a regenerálás módjának következményeként –  nagyon  takarékos, így ez a típusú vízlágyító hosszú távon jelentős víz és sótabletta megtakarítást eredményez. 
Rendelhető
156.600 Ft
RX-18-HH vízlágyító. Háztartási kabinetes vízlágyító by-pass szeleppel, biztonsági túlfolyószeleppel.
Rendelhető
139.800 Ft

RX-25-HH vízlágyító. Háztartási kabinetes vízlágyító by-pass szeleppel, biztonsági túlfolyószeleppel.

 

Rendelhető
149.900 Ft
Az RX-E-30 EKO-SOFT az egyik leggazdaságosabb vízlágyító. A regenerálásra felhasznált só és víz mennyisége – a regenerálás módjának következményeként –  nagyon  takarékos, így ez a típusú vízlágyító hosszú távon jelentős víz és sótabletta megtakarítást eredményez. 
Rendelhető
159.800 Ft