A vitalnet.hu cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

Kedves Vásárlók,

A vásárlási információk, és a szállítási információk is frissítésre kerültek.

Üdvözlettel,
Breinik Gábor
2018.07.04.Kedves Vásárlók,

Csomagjainkat mától a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. 
Ezzel kapcsolatos információk, hamarosan megtekinthetően lesznek a "Vásárlás,szállítás" menüpont alatt.
A szállítás költsége és az ingyenes házhoz szállításhoz szükséges érték is változni fog, viszont több lehetőség nyílik meg, mind értesítés mind szállítás terén.
A változás 2018. Július elsejével hatályba lép, és az új árak szerint fogunk dolgozni. A változásra több okból kifolyólag szükség volt. Az egyik, hogy az eddigi házhoz szállítás értéke nem volt rendesen kikalkulálva, így nagyon sok csomag, főleg 1-1 szűrők rendelése esetén költséges volt a cégnek.
A megértésüket köszönöm.

Üdvözlettel,
Breinik Gábor
2018.06.20.Kedves Vásárlók,

Az OKT-1-es vízkeménység teszter ideiglenesen le lett véve a webshopról, sajnos nincs információm azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor érkezik raktárra.
Amint tudok ezzel kapcsolatban valamit, itt a hírek menüpontban megtalálható lesz.

Üdvözlettel,
Breinik Gábor
2018.06.05.
 

 

Kedves Vásárlók,

Az "FCSH-4" cikkszámú termék a gyártó információja szerint június 20-25.-e körül fog a céghez megérkezni. A termék beérkezését és bevételezését követően minden eddigi ezzel kapcsolatos megrendelést újraegyeztetünk.

Üdvözlettel,
Breinik Gábor
Vitalnet Living Bt.
2018.05.29.